KV Mechelen neemt na bekerschande beslissing over lot van Steven Defour

KV Mechelen neemt na bekerschande beslissing over lot van Steven Defour
Woensdag 01 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

De recente prestaties van KV Mechelen roepen vragen op over de toekomst van coach Steven Defour. Na een teleurstellende 1 op 18 in de competitie volgde een bekerdebacle tegen Knokke. Deze neerwaartse spiraal heeft de druk op Defour verhoogd, hoewel een ontslag momenteel niet wordt overwogen.

"Dit is het dieptepunt in mijn hele carrière, zowel als speler als coach. Toch ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om het tij te keren", verdedigde Defour zijn positie. De voormalige Rode Duivel zal in principe aankomende zondag, tegen zijn ex-club Standard, langs de zijlijn staan.

Na de nederlaag tegen Knokke werden de spelers geconfronteerd door de trouwe aanhang van KV Mechelen. Speler Cobbaut ging intensief in discussie met de fans, en ook Defour nam deel aan het gesprek. "De supporters waren respectvol. We hadden een constructieve discussie", merkte hij op. Ondanks de druk en speculaties heeft het Mechelse bestuur vertrouwen in Defour. Volgens Het Laatste Nieuws is ontslag niet aan de orde, en blijft de club achter hun coach staan.

Poll: Logisch dat Defour het vertrouwen krijgt?

TAGS  I  Steven Defour  I  KV Mechelen

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024