Fans schrikken: 'Lionel Messi zorgt voor bijzonder spectaculair transfernieuws'

Fans schrikken: 'Lionel Messi zorgt voor bijzonder spectaculair transfernieuws'
Donderdag 02 november 2023 - 10:00   I   door Redactie

Inter Miami kan alleen maar tevreden zijn met de komst van Lionel Messi, die sinds zijn aankomst een sleutelrol heeft gespeeld in de succesvolle verovering van de Leagues Cup - de eerste trofee in de geschiedenis van de club. Bovendien komen steeds meer spelers uit zijn kring naar de Amerikaanse club.

De impact van Messi werd versterkt door de aansluiting van zijn voormalige Barcelona-teamgenoten Sergio Busquets en Jordi Alba, die hem hebben geholpen zich te settelen en het team te versterken. Nu is er sprake van dat Luis Suarez, nog een ster van Barcelona, de gelederen van Inter Miami zal komen versterken. Volgens berichten van El Pais zal 'El Pistolero' zich in het nieuwe jaar bij de club voegen, net op tijd voor de start van het nieuwe MLS-seizoen.

De komst van Suarez is echter niet zonder gevolgen. Josef Martinez, de voormalige doelpuntenmachine van Atlanta United, is na slechts één seizoen bij Inter Miami weggestuurd. Dit besluit maakt budget vrij op de loonlijst en speelt een cruciale rol in de financiering van de overstap van Suarez naar Miami. De veranderingen onderstrepen een nieuw tijdperk voor Inter Miami, waarbij de club grote ambities toont op weg naar verdere MLS-successen.

Poll: Denk jij dat Suarez er nog veel zal maken bij Miami?

TAGS  I  Lionel Messi  I  Luis Suarez  I  Inter Miami

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024