Straf nieuws: 'Club Brugge heeft bod op Andreas Skov Olsen aanvaard'

Straf nieuws: 'Club Brugge heeft bod op Andreas Skov Olsen aanvaard'
Donderdag 02 november 2023 - 11:00   I   door Redactie

Andreas Skov Olsen maakt indruk bij Club Brugge en wordt door velen gezien als de beste flankaanvaller van de Belgische competitie. Zijn prestaties - 13 doelpunten en 5 assists in slechts 20 wedstrijden - zorgen ervoor dat er volop gespeculeerd wordt over zijn toekomst bij de club.

Afgelopen zomer leek een vertrek aanstaande toen Skov Olsen, ontevreden na een tegenvallend seizoen van Club Brugge, openstond voor een nieuwe uitdaging. Volgens Zouhair Essikal van Football Time stond ook de clubleiding niet onwelwillend tegenover een transfer van de Deense winger.

Skov Olsen heeft naar verluidt aanbiedingen uit Duitsland en Engeland naast zich neergelegd omdat hij dichtbij huis en vrienden in Kopenhagen wilde blijven. Ondanks dat Club Brugge een Duits bod accepteerde, koos Skov Olsen ervoor in Brugge te blijven.

Onder leiding van trainer Ronny Deila heeft Skov Olsen zijn topvorm hervonden en is hij cruciaal voor de aanvalskracht van de club. Met een contract tot de zomer van 2026 en een marktwaarde van 18 miljoen euro, is het de vraag of hij zijn carrière bij Brugge zal voortzetten of dat hij toch voor een nieuwe uitdaging kiest. De tijd zal leren of Skov Olsen in januari of in de zomer zal vertrekken.

Poll: is Skov Olsen de beste Club-speler?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024