Het loopt echt uit de hand: Zus van Ronaldo haalt uit naar Messi

Het loopt echt uit de hand: Zus van Ronaldo haalt uit naar Messi
Vrijdag 03 november 2023 - 15:00   I   door Redactie

Katia Aveiro, de zus van Cristiano Ronaldo, heeft naar verluidt kritiek geuit op Lionel Messi na zijn achtste Ballon d'Or-overwinning. Messi won de prestigieuze prijs opnieuw na Argentinië naar de wereldtitel te hebben geleid in december.

De Ballon d'Or, toegekend door 100 journalisten wereldwijd, duidt de beste voetballer van het jaar aan. Messi liet concurrenten zoals Erling Haaland en Kylian Mbappe achter zich, terwijl Ronaldo voor het eerst sinds 2003 niet op de 30-koppige shortlist stond.

Na de laatste triomf van Messi leek Aveiro een social media-post te schrijven die de prestaties prees en vraagtekens zette bij de recente Gouden Bal van Messi, die door sommigen wordt beschouwd als een soort oeuvreprijs. Een Instagram-post toonde Ronaldo omringd door zijn persoonlijke onderscheidingen met het onderschrift "Verdiend, niet gekregen", ogenschijnlijk een sneer naar Messi. Aveiro bekrachtigde de post met vijf klappende emoji's.

Dit is niet de eerste keer dat Ronaldo's zus betrokken raakt bij het eeuwige rivaliteit tussen haar broer en Messi. Vorig jaar noemde ze het WK "het slechtste ooit", om uiteindelijk het winnende Argentinië te prijzen na een spannende finale.

Poll: Terechte kritiek van de zus van Ronaldo?

TAGS  I  Lionel Messi  I  Cristiano Ronaldo

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024