Thorgan Hazard baalt na zege van Anderlecht

Thorgan Hazard baalt na zege van Anderlecht
Maandag 06 november 2023 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft op het veld van Cercle Brugge extra vertrouwen getankt na een overtuigende 0-3 overwinning tegen een sterke kandidaat voor de top 6. Thorgan Hazard, een vaste waarde in het team van Brian Riemer, houdt een positief gevoel over. Al baalt hij wel dat hij nog steeds niet gescoord heeft.

"We wisten dat het moeilijk zou worden, maar scoorden toch twee doelpunten voor de rust. Na de pauze moesten we de score uitbreiden en het balbezit beter beheren," aldus Hazard bij RTBF. De voormalige Gouden Schoen-winnaar voelt dat hij steeds beter in vorm komt, al betreurt hij dat zijn eerste doelpunt uitbleef. "Het zou goed zijn voor het zelfvertrouwen, maar de winst is het belangrijkste", zegt hij.

Over de mogelijke komst van zijn broer Eden Hazard naar het stadion blijft Thorgan geduldig. "Eden komt wanneer hij kan, momenteel geniet hij van de tijd met zijn dochters die fan zijn van hun oom." Met oog op de Rode Duviels blijft Hazard gefocust op zijn prestaties bij Anderlecht. Op de vraag of hij denkt aan de keuzes van bondscoach Domenico Tedesco, antwoordt hij dat hij daar momenteel niet mee bezig is.

Poll: Ben jij tevreden over de prestaties van Thorgan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Thorgan Hazard

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024