Rode Duivel van Standard krijgt het hard te verduren: “In 45 minuten nog geen enkele goede actie!”

Zaterdag 11 november 2023 - 16:52   I   door Redactie

Vanmiddag stond de wedstrijd tussen Antwerp en Standard op het programma, waar Antwerp bij de rust een comfortabele voorsprong van 4-0 heeft weten te behalen. Opvallend genoeg schrijven de Standard-supporters deze achterstand toe aan de prestaties van één specifieke speler.

Het gaat hier over Zinho Vanheusden, die in de eerste helft niet bepaald een sterke indruk naliet. Hij raakte de bal met zijn arm binnen zijn eigen 16-metergebied, wat leidde tot een strafschop voor Antwerp, die vervolgens werd benut door Vincent Janssen.

De Standard-supporters begrijpen dan ook niet waarom Vanheusden "steeds wordt opgeroepen voor de Rode Duivels". Bovendien zijn deze supporters er dan ook van overtuigd dat het een "heel lange match" zal worden voor Standard. Het wordt afwachten of we in de tweede helft een beter Standard zullen zien, en ze de schade nog wat kunnen beperken.

Poll: Werd Zinho Vanheusden onterecht opgeroepen voor de Rode Duivels?