'Carl Hoefkens kijkt op, Standard grijpt in'

'Carl Hoefkens kijkt op, Standard grijpt in'
Dinsdag 14 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

Standard Luik heeft een zware 6-0-nederlaag geleden tegen Antwerp FC, maar ondanks deze tegenslag blijft Carl Hoefkens aan als coach. Het team heeft een wisselvallig seizoen met een teleurstellende start onder leiding van Hoefkens, waarbij ze geen enkele wedstrijd wonnen in de eerste zes speeldagen.

Na versterkingen in de transferperiode leek er echter een ommekeer te komen, met overwinningen tegen topclubs als Club Brugge en Anderlecht. Ondanks recente tegenvallers, waarbij Standard verloor van Gent en punten liet liggen tegen KV Mechelen, en de recente zware nederlaag, blijft het bestuur vertrouwen houden in Hoefkens. Hij heeft een driejarig contract en er zijn geen plannen voor een vroegtijdig vertrek.

De club is daarnaast wel bezig met het vinden van een vervanger voor assistent-coach Yaya Touré, die naar Saudi-Arabië is vertrokken. Er wordt gesproken met Bernd Thijs, een oud-speler van Standard met ervaring als assistent-coach, als mogelijke nieuwe rechterhand van Hoefkens. Standard overweegt echter ook andere kandidaten voor deze positie.

Poll: Zou Bernd Thijs een goeie aanwinst zijn?

TAGS  I  Standard  I  Carl Hoefkens

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024