Annelien Coorevits doet opvallende onthulling over haar man Olivier Deschacht en Temptation Island: "Vreselijk"

Annelien Coorevits doet opvallende onthulling over haar man Olivier Deschacht en Temptation Island:
Dinsdag 18 april 2017 - 12:15   I   door Fabian Morren

Het was een zeer heftig seizoen van Temptation Island. De presentatrice van dat programma is geen onbekende: Annelien Coorevits, de vrouw van Anderlecht-speler Olivier Deschacht.

Reken maar dat Deschacht de afleveringen ook met speciale aandacht heeft gevolgd. De opnames dateren al van november en er gebeurde heel wat. Alleen mocht Annlien daar niks over zeggen.

"Het was verdomd moeilijk om al die tijd mijn mond te houden", lacht Annelien in Story. "Zelfs mijn man Olivier en mijn zussen wisten van niets, ook al probeerden ze de pieren uit mijn neus te halen."

Annelien maakte er allerlei zaken mee. "Een van de zwaarste momenten voor mij was zonder twijfel het ongeplande 'kampvuur' in de damesvilla", vertelt ze. "Ik moest toen beelden laten zien van een wilde nacht in het mannenresort."

"Ik had niet verwacht dat zoiets zou gebeuren, maar het is niet meer dan fair dat we dat toonden. Voor de vrouwen was dat wel een enorme confrontatie. Op televisie duurde het maar een paar minuten, maar in werkelijkheid hebben we daar 2,5 uur gezeten."

"Na elk beeld kwamen er heel veel emoties los, vooral bij Lisa. Ze had het totaal niet zien aankomen en is voor mijn ogen gecrasht. Vreselijk om te zien."

TAGS  I  deschacht  I   annelien coorevits

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023