'Ronaldo én De Bruyne samen in de Champions League (en niet bij Man City)'

'Ronaldo én De Bruyne samen in de Champions League (en niet bij Man City)'
Woensdag 15 november 2023 - 19:00   I   door Redactie

Een opvallende ontwikkeling in de voetbalwereld, met recente berichten uit Saoedi-Arabië die suggereren dat Cristiano Ronaldo en zijn club Al Nassr mogelijk zullen deelnemen aan de UEFA Champions League in het seizoen 2024-2025.

Deze stap, die gezien wordt als een deel van een 'groots plan' van de UEFA, zou een aanzienlijke verandering betekenen in het traditionele format van de prestigieuze Europese voetbalcompetitie. Volgens bronnen overweegt de UEFA om Al Nassr, één van de drie meest populaire clubs wereldwijd, uit te nodigen voor de Champions League.

De club, die een enorme fanbasis in de Arabische wereld heeft en meer dan 21,4 miljoen volgers op Instagram telt, haalde in januari Ronaldo naar Saoedi-Arabië. Zijn komst heeft een golf van transfers van Europese topspelers naar het land teweeggebracht. Al Nassr beschikt ook over sterren als Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic en Sadio Mané.

Ronaldo, de voormalige speler van Real Madrid en Manchester United, beleeft een uitstekend seizoen bij Al Nassr. Hij heeft in 17 wedstrijden al 16 doelpunten gemaakt en 9 assists geleverd, wat bijdraagt aan de sterke positie van de club, die momenteel op de tweede plaats staat in de competitie.

De Bruyne

Een interessant aspect van deze ontwikkeling is de mogelijke betrokkenheid van Kevin De Bruyne, de Belgische middenvelder van Manchester City. Er wordt beweerd dat Al Nassr al informatie heeft ingewonnen over De Bruyne, hoewel hij tot nu toe terughoudend is. De mogelijke deelname aan de Champions League zou echter een aantrekkelijke factor kunnen zijn voor spelers zoals De Bruyne om de overstap te maken.

Poll: Zou jij het leuk vinden dat Al Nassr wordt toegelaten in de Champions League?

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Kevin De Bruyne  I  Al Nassr

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024