Er wordt grote schande gesproken over Lionel Messi: "Dit is ongezien!"

Er wordt grote schande gesproken over Lionel Messi:
Vrijdag 17 november 2023 - 13:00   I   door Redactie

Argentinië leed een pijnlijke 2-0-nederlaag tegen Uruguay in hun WK-kwalificatiewedstrijd vrijdag, maar de wedstrijd wordt vooral herinnerd om een controversieel moment met Lionel Messi. Ronald Araujo van Barcelona en Darwin Nunez (Liverpool) zorgden voor de doelpunten van Uruguay in deze intense ontmoeting in La Bombonera.

Messi kwam in opspraak tijdens een verhitte confrontatie met de Uruguayaanse speler Mathias Olivera, waarbij hij leek uit te halen met zijn elleboog en vervolgens Olivera bij de keel greep. Ondanks de zichtbare agressie van de Argentijnse aanvoerder, trok de scheidsrechter geen kaart.

Deze beslissing leidde tot verontwaardiging onder fans online. Een fan schreef: "Niet eens een gele kaart. Ik heb nog nooit een speler zo beschermd gezien in mijn leven." Een ander voegde toe: "Dit is een rode kaart voor elke andere speler in de wereld, maar niet voor FIFA's jongen Lionel Messi. De meest beschermde speler aller tijden."

Ondanks de nederlaag blijft Argentinië aan kop van de kwalificatietabel met 12 punten uit vijf wedstrijden. De wereldkampioen speelt komende woensdag weer, ditmaal tegen Brazilië.

Poll: Wordt Messi overbeschermd?

TAGS  I  Lionel Messi  I  Argentinië  I  Uruguay

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023