Club Brugge moet nu écht vrezen: Déze grote naam staat dicht bij vertrek

Club Brugge moet nu écht vrezen: Déze grote naam staat dicht bij vertrek
Vrijdag 17 november 2023 - 15:00   I   door Redactie

Inter Milaan overweegt een hernieuwde poging om Tajon Buchanan, de 24-jarige Canadese vleugelspeler van Club Brugge, aan te trekken. Na een eerdere poging eind vorig seizoen, die strandde door het aanblijven van Denzel Dumfries, lijkt Inter nu weer serieus geïnteresseerd. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Buchanan, die begin 2022 vanuit de MLS naar Jan Breydel kwam, had eerder een mondeling akkoord met Inter over een transfer van ongeveer 15 miljoen euro. Hij was bedoeld als de vervanger van Dumfries, maar Inter koos uiteindelijk voor de goedkopere Juan Cuadrado van Juventus.

Nu Cuadrado, 35 jaar oud, kampt met fysieke ongemakken en gezien de verwachte hernieuwde interesse in Dumfries, lijkt Inter weer de aandacht op Buchanan te richten. De specifieke timing van de mogelijke transfer, of het nu januari of de zomer wordt, is nog onduidelijk.

Ondanks dat Buchanan bij Club Brugge nog niet zijn volledige potentieel heeft laten zien, met slechts 5 doelpunten in 64 optredens, blijft hij in de belangstelling staan van een Europese topclub.

Poll: Mag Buchanan van jou vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter  I  Tajon Buchanan

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024