'Plots dramatisch nieuws voor Racing Genk'

'Plots dramatisch nieuws voor Racing Genk'
Maandag 20 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

Dimitri de Condé, de sportief directeur van KRC Genk, wordt momenteel in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Rangers FC. Dit gerucht komt te midden van zijn voorbereidingen voor de wintertransferperiode bij Genk.

Ibrox Noise meldt dat De Condé een potentiële kandidaat zou kunnen zijn voor de rol van technisch directeur bij de Schotse club, vooral vanwege zijn eerdere samenwerking met de recent aangestelde Rangers-trainer Philippe Clement.

Echter, de kans dat De Condé Genk midden in het seizoen verlaat, lijkt klein. In een recent interview met Het Laatste Nieuws gaf hij geen indicatie van een aanstaand vertrek uit de Cegeka Arena. Dit voedt de speculatie dat de geruchten rond zijn vertrek naar Rangers mogelijk meer gebaseerd zijn op 'wishful thinking' vanuit Schotse hoek.

Naast De Condé wordt Paul Mitchell, een andere bekende van Clement uit hun tijd samen bij Monaco, ook genoemd als mogelijke kandidaat voor de technische leiding bij Rangers. Mitchell heeft ervaring in het sportief beleid, onder meer bij Cercle Brugge, waardoor zijn naam ook opduikt in de wandelgangen in Glasgow.

Poll: Zou een vertrek van De Condé een groot probleem zijn voor Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Dimitri De Condé

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024