‘Johan Bakayoko kan PSV met absolute monstertransfer verlaten’

‘Johan Bakayoko kan PSV met absolute monstertransfer verlaten’
Zondag 26 november 2023 - 18:30   I   door Redactie

Rode Duivel Johan Bakayoko blijft bij PSV hoge toppen scheren. Hij zit dit seizoen al aan vier doelpunten en twaalf assists.

En dat allemaal op amper twintigjarige leeftijd. Het is dan ook logisch dat de international hoog op de verlanglijstjes van verschillende topclubs prijkt. Bakayoko besloot afgelopen zomer nog bij PSV te blijven, maar het zou zomaar kunnen dat hij Eindhoven komende winter toch gaat verlaten.

Sky Sports meldt namelijk dat Tottenham Hotspur hem bijzonder hoog op het lijstje heeft staan. The Spurs willen naar verluidt in januari al proberen om de flankaanvaller los te weken bij de ploeg van trainer Peter Bosz. De ploeg uit Londen al dan wel bijzonder diep in de buidel moeten tasten.

Zijn waarde wordt door Transfermarkt rond 25 miljoen euro geschat, maar met een contract dat nog tot medio 2026 loopt zal hij een pak duurder uitvallen. De veertig miljoen euro die Brentford afgelopen zomer bood waren namelijk níet genoeg en de Duivel is er zeker niet goedkoper op geworden. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Bakayoko PSV deze winter verlaten?

TAGS  I  PSV  I  Tottenham Hotspurs

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024