Mo Salah is duidelijk: "Kevin De Bruyne naar Liverpool"

Mo Salah is duidelijk:
Maandag 27 november 2023 - 10:00   I   door Redactie

Mo Salah heeft Kevin De Bruyne van Manchester City uitgekozen als zijn 'droom'-ploeggenoot. Sinds zijn komst van Roma in 2017 heeft de Egyptische international met veel topspelers samengespeeld bij Anfield.

De 31-jarige Salah heeft zichzelf gevestigd als een moderne legende van Liverpool, met 198 doelpunten in 322 wedstrijden. Gedurende deze tijd won Salah de Premier League, Champions League, FA Cup, League Cup, FIFA Club World Cup en de UEFA Super Cup onder leiding van coach Jurgen Klopp.

Salah, die een legendarisch trio vormde met Roberto Firmino en Sadio Mane, heeft recent samenwerkingen opgebouwd met nieuwe aanvallende talenten zoals Darwin Nunez, Diogo Jota, Cody Gakpo en Luis Diaz. In een interview met Sky Sports noemde Salah ook Lionel Messi en Cristiano Ronaldo als zijn favorieten, maar voor de Premier League koos hij De Bruyne.

"Als ik iemand in de Premier League moet kiezen, dan zou ik Kevin kiezen. Hij heeft visie, ik weet zeker dat hij mij overal met de bal kan vinden", zei Salah. "Hij is een geweldige speler, het hele team (City) is geweldig. Maar ik probeer gewoon mijn spel te spelen en me op niemand anders te concentreren." Hoewel het waarschijnlijk nooit zal gebeuren, zou het interessant zijn om Salah en De Bruyne in hetzelfde team te zien spelen.

Poll: Had jij De Bruyne graag bij Liverpool gezien?

TAGS  I  Liverpool  I  Mo Salah  I  Kevin De Bruyne

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024