'Anderlecht maakt concurrentie stikjaloers met gigantische aanval op transfermarkt'

'Anderlecht maakt concurrentie stikjaloers met gigantische aanval op transfermarkt'
Maandag 27 november 2023 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft zich versterkt met de Japanse aanvaller Keisuke Goto, een 18-jarige talent van Júbilo Iwata. Deze transfer onderstreept het begin van het winteroffensief van Anderlecht.

Goto, die bekend staat om zijn scorend vermogen, zal zich aansluiten bij de RSCA Futures. Daarnaast heeft Anderlecht zijn interesse getoond in de Ierse verdediger Liam Scales van Celtic en de IJslandse doelman Hákon Valdimarsson van Elfsborg. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Deze transfers volgen op een belangrijke overwinning voor Anderlecht in de Brusselse derby tegen RWDM, waarbij het team een achterstand ombuigde in de laatste tien minuten. Met doelpunten van Dreyer en Luis Vázquez behaalde paars-wit de overwinning. Anderlecht, samen met Union en AA Gent, wordt gezien als een van de topkandidaten voor het kampioenschap.

De komst van Scales zou een aanzienlijke versterking betekenen voor de verdediging van Anderlecht. Scales, die tot 2025 onder contract staat bij Celtic en al voor de Ierse nationale ploeg is opgeroepen, brengt internationale ervaring met zich mee. De interesse in Valdimarsson toont aan dat Anderlecht ook inzet op versterking tussen de palen, waarbij de jonge IJslandse keeper als een veelbelovend talent wordt beschouwd.

Poll: Heeft Anderlecht die versterkingen volgens jou nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Keisuke Goto  I  Liam Scales

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024