'Gigantische clash in bestuur doet Club Brugge daveren op grondvesten'

'Gigantische clash in bestuur doet Club Brugge daveren op grondvesten'
Dinsdag 28 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge beleeft momenteel roerige tijden. Sinds het vertrek van coach Philippe Clement is er een merkbare neerwaartse spiraal in het prestatieniveau van de ploeg. Onder Alfred Schreuder behaalde de club nog het kampioenschap, maar dit werd gekenmerkt door een zeer realistische speelstijl. Nadien ging het helemaal bergaf.

Deze terugval in prestaties lijkt samen te vallen met interne spanningen binnen de club. Vooral de relatie tussen Vincent Mannaert, de algemeen directeur, en voorzitter Bart Verhaeghe wordt als problematisch beschouwd. Deze strubbelingen op bestuurlijk niveau werken door tot in de kleedkamer. Dat zegt Glen De Boeck in de Krant van West-Vlaanderen. "Club heeft de beste spelersgroep van 1A, maar als het boven regent, druppelt het onderin. Mannaert en Verhaeghe kunnen niet meer door dezelfde deur, en de spelers weten dat", klinkt het.

Bovendien hangt de toekomst van de club in de lucht met het nieuws dat Club Brugge te koop staat. Deze onzekerheid over de toekomst van de club weegt zwaar op alle betrokkenen. Het zorgt voor speculaties en onrust, zowel binnen als buiten het veld.

Poll: Kan Club beter zo snel mogelijk overgenomen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bart Verhaeghe  I  Vincent Mannaert

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024