'Lionel Messi verlaat Inter Miami al voor waanzinnige transfer'

'Lionel Messi verlaat Inter Miami al voor waanzinnige transfer'
Dinsdag 28 november 2023 - 08:00   I   door Redactie

Voetbalicoon Lionel Messi zou mogelijk Inter Miami kunnen verlaten, nog geen jaar na zijn aansluiting bij de MLS-club. Dit gerucht komt van een voormalige teamgenoot bij Argentinië, Sergio Aguero.

Na een periode bij PSG koos Messi voor een overstap naar de club van David Beckham, Inter Miami. Hier maakte hij indruk in de League's Cup met tien doelpunten in zes wedstrijden, maar in de MLS kwam zijn vorm minder tot uiting met slechts één doelpunt in zes wedstrijden.

Ondanks de uitspraak van Messi dat hij gelukkig is bij Inter Miami, suggereert Aguero een sensationele terugkeer naar FC Barcelona. "Leo heeft altijd gezegd dat hij van Barcelona houdt. Hij voelt zich nog steeds zeer verbonden met de club en de stad", vertelde Aguero aan het Spaanse AS. Hij benadrukte echter dat zij niet specifiek over een terugkeer hebben gesproken.

Vrienden

De vriendschap van Messi en Agüero is bekend; ze werden al jong hecht tijdens hun tijd bij het Argentijnse nationale team. Messi's historische periode bij Barcelona, waar hij 21 jaar speelde en 474 doelpunten scoorde in La Liga, maakt zijn mogelijke terugkeer een boeiend vooruitzicht. Messi zelf zei bij zijn vertrek: "Ik zeg altijd, je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren, maar als het aan mij lag, zou ik bij Barcelona blijven." 

Poll: Zou jij Messi graag terug bij Barcelona zien?

TAGS  I  Lionel Messi  I  Inter Miami  I  FC Barcelona

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024