Duurste Duivel ooit?: ‘Loïs Openda met knaltransfer op weg naar Premier League’

Duurste Duivel ooit?: ‘Loïs Openda met knaltransfer op weg naar Premier League’
Woensdag 29 november 2023 - 17:00   I   door Redactie

Loïs Openda is aan een topseizoen bezig bij RB Leipzig. Hij schitterde dinsdag nog in de Champions League met twee doelpunten tegen Manchester City.

RB Leizpig verloor uiteindelijk met 2-3, maar Openda maakte een bijzonder diepe indruk op de Engelse voetbalfans. Ondanks het feit dat hij nog maar een half seizoen bij de Duitse club speelt lijkt hij stilaan onhoudbaar. Deze winter zal hij allicht nog niet vertrekken, maar volgens Sacha Tavolieri zit de kans er dik in dat hij komende zomer wél een droomtransfer zal versieren.

Liverpool zou er volgens de transferexpert alvast alles aan doen om hem het hof te maken. De Engelse topclub zal weliswaar zéér diep in de buidel moeten tasten om Openda los te weken. Zijn waarde wordt rond 45 miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2028. En zijn waarde zal de komende maanden allicht nog ferm de lucht inschieten.

Met de concurrentie van onder meer het steenrijke Newcastle kan een transferoorlog ervoor zorgen dat Openda misschien wel de duurste Duivel ooit wordt. Dat record staat nu op naam van Romelu Lukaku, die in 2021 voor 113 miljoen euro de overstap van Inter naar Chelsea maakte. Club Brugge liet hem twee jaar geleden trouwens nog voor 15 miljoen euro vertrekken. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Openda komende zomer de duurste Duivel ooit worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  RB Leipzig  I  Liverpool  I  Newcastle

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024