Real Madrid met bloed, zweet en tranen voorbij Bayern München

Dinsdag 18 april 2017 - 23:13   I   door Redactie

Real Madrid heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Champions League. Daar had de Koninklijke - ondanks de 1-2-zege uit de heenwedstrijd - wel nog verlengingen voor nodig.

Bayern klom op voorsprong in de 53ste minuut via Lewandowski. Cristiano Ronaldo scoorde de gelijkmaker, maar na een owngoal van Sergio Ramos gingen we naar verlengingen.

Kort voor die verlengingen werd Arturo Vidal van het veld gestuurd met een tweede gele kaart. Met tien tegen elf ging Bayern kopje onder. Cristiano Ronaldo (2x) en Asesnio zorgden voor de 4-2-eindstand.

Atlético Madrid stoot ook door. De Spaanse topclub speelde 1-1 gelijk bij Leicester City. Dat volstond, wnant de heenwedstrijd werd met 1-0 gewonnen.