Genk-supporters ondanks nederlaag in de wolken: “Die mag altijd op het wedstrijdblad staan!”

Genk-supporters ondanks nederlaag in de wolken: “Die mag altijd op het wedstrijdblad staan!”
Donderdag 30 november 2023 - 23:03   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Fiorentina en Genk eindigde op 2-1 in het voordeel van Fiorentina. Ondanks deze nederlaag zijn de Genk-supporters zeer tevreden met de prestaties van Hendrik Van Crombrugge. De doelman toonde zich vanavond meermaals beslissend, waardoor een ergere score werd voorkomen.

Van Crombrugge, de vervanger van Maarten Vandevoordt, viel op met enkele uitstekende saves. Hij maakte 5 cruciale reddingen en voorkwam 0,79 doelpunten. Deze goede prestaties zijn de Genk-supporters niet ontgaan, en ze uitten dan ook massaal hun lof op ‘X’.

“Wat een talent”, klonk het bij een Genk-supporter, die duidelijk onder de indruk was van Van Crombrugge's optreden. Ondanks het verlies van Genk heeft hij zich goed weten te profileren.

Enkele andere Genk-supporters zijn het er echter over eens dat Genk dit seizoen een ploeg met “twee gezichten” was en dat ze zo “niks zullen rapen”. Het wordt zeer moeilijk voor Genk om nog Europees te overwinteren; hiervoor moeten ze thuis tegen Čukarički winnen, en mag Ferencváros niet winnen of gelijkspelen tegen Fiorentina.

Poll: Kan Genk nog Europees overwinteren?

TAGS  I  Fiorentina  I  Genk  I  Hendrik Van Crombrugge

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024