Anderlecht-fans lyrisch over Rode Duivel: “De beste aanwinst in jaren!”

Vrijdag 01 december 2023 - 21:33   I   door Redactie

Vanavond vond de eerste wedstrijd van speeldag 16 plaats, waarbij Anderlecht het opnam tegen Westerlo. Bij rust leidt Anderlecht met 0-1, en volgens de Anderlecht-supporters is deze voorsprong deels te danken aan de sterke prestaties van verdediger Jan Vertonghen.

In de eerste helft stond Vertonghen goed zijn mannetje, waardoor de aanvallers van Westerlo nauwelijks de kans kregen om gevaarlijk te zijn voor het doel. De Anderlecht-supporters zijn dan ook lovend over zijn optreden en uitten dit dan ook massaal op ‘X’.

Een Anderlecht-supporter bestempelde Jan Vertonghen zelfs als "de grootste aanwinst voor deze competitie in jaren". Vertonghen werd in 2022 transfervrij weggeplukt bij SL Benfica, en het is duidelijk dat hij sindsdien een grote publiekslieveling is geworden bij de Anderlecht-supporters.

Poll: Is Jan Vertonghen de beste JPL-aanwinst van de laatste 10 jaar?