'Real Madrid gaat all-in met 3 (!) sensationele transfers'

'Real Madrid gaat all-in met 3 (!) sensationele transfers'
Zaterdag 02 december 2023 - 12:00   I   door Redactie

Real Madrid is van plan de transfermarkt van 2024 op zijn kop te zetten met drie sensationele transfers. Onder leiding van voorzitter Florentino Pérez, mikt de club op een elite team om op alle fronten te kunnen concurreren. Pérez heeft zijn oog laten vallen op drie topspelers om coach Carlo Ancelotti van een competitief team te voorzien. Dat meldt Fichajes.

Als eerste op de lijst staat Kylian Mbappé, wiens contract bij PSG in de zomer van 2024 afloopt. Real Madrid hoopt al in januari een akkoord te bereiken, zodat hij als vrije speler kan overstappen. Mbappé zou, samen met Vinícius Jr, Rodrygo en toekomstige aanwinst Endrick, het aanvallende vermogen van Madrid aanzienlijk versterken.

Het tweede doelwit is Florian Wirtz, de getalenteerde Duitse middenvelder van Bayer Leverkusen. Met de verwachte leegloop van Luka Modric en Toni Kroos, zou Wirtz een centrale rol kunnen spelen in het middenveld van Real. Zijn huidige marktwaarde van circa 100 miljoen euro maakt hem een gewilde speler.

Als laatste beoogt Madrid de Canadese linksback Alphonso Davies van Bayern München te contracteren. Met een contract dat in de zomer van 2025 afloopt, zou Davies een sleutelrol kunnen spelen in de verdediging van Real Madrid voor een geschat bedrag van 50 miljoen euro.

Poll: Zouden dat drie goeie transfers zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  Florian Wirtz  I  Kylian Mbappé  I  Alphonso Davies

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024