'Absolute toptransfer voor PSV-sensatie Bakayoko'

'Absolute toptransfer voor PSV-sensatie Bakayoko'
Zaterdag 02 december 2023 - 14:00   I   door Redactie

Tottenham Hotspur heeft zich actief gemengd in de strijd om Johan Bakayoko, de 20-jarige Rode Duivel van PSV Eindhoven. De jonge vleugelspeler heeft in Europa opzien gebaard met zijn indrukwekkende prestaties, waardoor hij de aandacht van diverse topclubs, waaronder Tottenham, heeft getrokken.

Sinds zijn aansluiting bij de jeugd van PSV in 2019, heeft Bakayoko een snelle opmars gemaakt binnen de club en werd in de zomer van 2022 bevorderd naar het eerste elftal. Met een indrukwekkend record van 60 wedstrijden en 28 doelpunten, waarvan 16 doelpunten en 12 assists in het huidige seizoen, heeft hij zijn waarde bewezen.

Tottenham, onder leiding van coach Ange Postecoglou, ziet in Bakayoko een cruciale aanwinst om het team te versterken, vooral nu blessures, waaronder die van Richarlison en Manor Solomon, de diepte van het team hebben aangetast. De snelheid, dribbelvaardigheden en diepte van Bakayoko worden gezien als sleutelfactoren om de aanvalskracht van Tottenham te verhogen en hun competitiepositie te verbeteren.

Hoewel Tottenham de leiding neemt in de race om Bakayoko, is er concurrentie van Brentford, die hem ook op de voet volgt. Brentford had al eerder een poging gewaagd om hem in de zomer te contracteren.

Poll: Vind jij Bakayoko al klaar voorde Premier League?

TAGS  I  PSV  I  Johan Bakayoko  I  Tottenham Hotspur

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024