Ronny Deila zucht diep: ‘Heel wat zorgen om 'kwakkelend' Club Brugge'

Ronny Deila zucht diep: ‘Heel wat zorgen om 'kwakkelend' Club Brugge'
Zondag 03 december 2023 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft in de Conference League tegen Besiktas een referentiematch neergezet. Het werd 0-5 tegen de derde uit Turkije.

Zondagavond neemt blauw-zwart het op tegen Standard en de vraag luidt nu of ze kunnen bevestigen. Bij De Zondag zien ze toch een aantal redenen om zich zorgen te maken: “Voorzichtigheid blijft na Besiktas op zijn plaats, al te vaak dit seizoen kwam er na een glansprestatie een kwakkelwedstrijd.”

En dan is er ook nog het zware programma tot de winterstop: “De overdrukke decembermaand zal grotendeels richting geven aan het verdere seizoen van blauw-zwart. Europese overwintering is al binnen, verder wacht er nog een belangrijke bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem… ”

“En lastige competitiewedstrijden tegen Gent en Union, te beginnen met Standard vanavond”, klinkt het in de krant. Toch zien ze ook opstekers: “Mechele-Spileers hield in Turkije voor de derde opeenvolgende keer de 0, Thiago heeft zijn scorende benen teruggevonden en Meijer en Nusa kregen minuten na hun blessures!”

Poll: Zal Club zondag winnen tegen Standard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024