Transfermarkt: De Bruyne naar Saoedi-Arabië, toptransfer voor Anderlecht?

Transfermarkt: De Bruyne naar Saoedi-Arabië, toptransfer voor Anderlecht?
Dinsdag 05 december 2023 - 12:00   I   door Redactie

Vanaf 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt gaat dan precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Club Brugge zou toch al in de winter Antonio Nusa verkopen volgens Noorse bronnen. Afgelopen zomer bood Chelsea 30 miljoen euro voor het goudhaantje van blauw-zwart. Club weigerde dat toen.

*Anderlecht maakt werk van de komst van een nieuwe centrale verdediger. Dat wordt mogelijk Liam Scales. De centrale verdediger gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in bij Celtic. De Schotten zijn bereid om hem van de hand te doen als er een goed bod komt.

*Real Madrid zou wel degelijk nog steeds alles op alles zetten om Kylian Mbappé, die na dit seizoen transfervrij is, te halen. Daarnaast sluit Real niet uit ook Erling Haaland weg te kapen bij Manchester City.

*Er zou een bod van liefst 80 miljoen euro uit Saoedi-Arabië gekomen zijn voor Kevin De Bruyne. De middenvelder van Manchester City wordt de laatste tijd vaker aan een vertrek uit Engeland gelinkt.

Poll: Zie jij De Bruyne naar Saoedi-Arabië verhuizen?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Erling Haaland  I  Liam Scales  I  Kylian Mbappé  I  Antonio Nusa

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024