'Verlanglijst van Anderlecht voor transfermarkt in januari uitgelekt'

'Verlanglijst van Anderlecht voor transfermarkt in januari uitgelekt'
Dinsdag 05 december 2023 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht staat deze winter voor een belangrijke taak: het aantrekken van een nieuwe centrale verdediger. De club heeft volgens Het Laatste Nieuws zijn oog laten vallen op meerdere kandidaten om mogelijke gaten op te vullen die kunnen ontstaan door de afwezigheid van Zeno Debast of Jan Vertonghen.

Onder leiding van technisch directeur Jesper Fredberg, die eerder twaalf nieuwe spelers aantrok, wordt gezocht naar een geschikte aanwinst voor de verdediging. Twee namen die opvallen op de verlanglijst zijn Jannik Vestergaard, een ervaren Deense verdediger van Leicester City, en Liam Scales, een 25-jarige Ier die momenteel speelt voor Celtic. Beiden worden beschouwd als waardevolle aanwinsten, hoewel beide targets weinig waarschijnlijk zijn.

Anderlecht overweegt ook de jonge talenten Mihajlo Ilic, een 20-jarige Serviër van Partizan Belgrado, en Nathaniel Adjei, een 21-jarige Ghanees van Hammarby. Deze spelers zouden kunnen dienen als langetermijnoplossingen en hebben de potentie om door te groeien tot vaste waarden in het team.

Poll: Vind jij dat Anderlecht in de winter al moet toeslaan voor een nieuwe centrale verdediger?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024