'Jürgen Klopp wil déze Rode Duivel als opvolger voor Salah'

'Jürgen Klopp wil déze Rode Duivel als opvolger voor Salah'
Donderdag 07 december 2023 - 18:00   I   door Redactie

Met het oog op de onzekere toekomst van sterspeler Mohamed Salah, die zijn laatste contractjaar nadert, oriënteert Liverpool zich op fris talent om zijn mogelijke vertrek op te vangen. Drie jonge voetbalsterren staan centraal in deze zoektocht: Kvicha Kvaratskhelia, Jarrod Bowen en Rode Duivel Johan Bakayoko.

Kvaratskhelia, de 22-jarige Georgische sensatie van Napoli, heeft de aandacht getrokken met zijn veelzijdige spel en indrukwekkende optredens in zowel de Serie A als de Champions League. Zijn potentieel om Salah's impact op het veld te evenaren maakt hem een topkandidaat.

Johan Bakayoko, de dynamische 20-jarige vleugelspeler van PSV Eindhoven, biedt Liverpool een aantrekkelijke mix van snelheid en techniek. De bestaande relatie tussen Liverpool en PSV kan zijn overstap versoepelen.

Jarrod Bowen van West Ham United, al bekend in de Premier League, blijft een betrouwbare optie. Zijn contract loopt weliswaar tot 2030, maar zijn scoringsvermogen en speelstijl maken hem een waardevolle kandidaat.

Poll: Vind jij Bakayoko een goeie vervanger voor Salah?

TAGS  I  Liverpool  I  Mo Salah  I  Johan Bakayoko

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024