Annelien Coorevits onthult droevig nieuws over haar zoon Luis (8)

Annelien Coorevits onthult droevig nieuws over haar zoon Luis (8)
Zaterdag 09 december 2023 - 11:00   I   door Redactie

Annelien Coorevits, voormalig Miss België en moeder van twee, opent in Dag Allemaal over haar beschermende moederinstinct. Met een 12-jarige dochter Elena en 8-jarige zoon Luís uit haar huwelijk met Olivier Deschacht, geeft Annelien toe dat ze soms te beschermend is. "Te veel zelfs", bekent ze.

Deze realisatie kwam na een gesprek met haar vriendin Eva. "De eerste keer dat m'n vriendin Eva me daarop wees, moest ik dat laten bezinken", vertelt Annelien. Ze erkent de uitdagingen van het loslaten en haar constante zorg om te weten waar haar kinderen zijn en wat ze doen.

Haar beschermende aard kwam onlangs tot uiting toen haar zoon Luís op het voetbalveld gepest werd. "Sterker dan mezelf", beschrijft Annelien haar reactie. "'Ze hebben me gepest en mij pijn gedaan', snikte hij. Wel, dan spring ik van mijn stoel en storm ik naar die pestkop om die de les te spellen", zegt ze. Haar vastberadenheid blijkt uit haar woorden: "Wanneer ouders hun kinderen niet opvoeden met respect, dan zal ik het wel doen in hun plaats."

TAGS  I  Annelien Coorevits

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024