Charles De Ketelaere mes op de keel gezet: "Nu!"

Charles De Ketelaere mes op de keel gezet:
Zaterdag 09 december 2023 - 10:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft na zijn recordtransfer van 36 miljoen euro van Club Brugge naar AC Milan in de zomer van 2022, een turbulent jaar achter de rug. Bij Milan kon hij de hoge verwachtingen niet inlossen, met slechts één assist in ongeveer veertig wedstrijden en geen enkel doelpunt. Dit leidde tot zijn vertrek na slechts één seizoen.

De oplossing voor De Ketelaere kwam er met een verhuizing binnen Italië naar Atalanta, waar hij een betere start kende. Hij werd zelfs 'Speler van de Maand' bij de club. Helaas werd zijn opmars onderbroken door een lichte knieblessure, waardoor hij enkele wedstrijden miste. Bij zijn terugkeer kon hij niet meer dezelfde impact maken.

De komende wedstrijd tegen Milan is cruciaal voor de toekomst van De Ketelaere. Dat schrijft Calciomercato. Het is een kans om Milan te tonen dat hij te vroeg is afgeschreven, en ook een belangrijk moment om Atalanta te overtuigen van zijn waarde. Met een overtuigend optreden kan De Ketelaere zijn kansen op een definitieve transfer naar Atalanta, waarvan de optie tot aankoop kan oplopen tot 27 miljoen euro, aanzienlijk verhogen.

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  AC Milan  I  Atalanta

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024