'Antwerp kijkt op: Batshuayi incasseert enorme klap'

'Antwerp kijkt op: Batshuayi incasseert enorme klap'
Maandag 11 december 2023 - 15:00   I   door Redactie

Michy Batshuayi staat voor een cruciale beslissing in zijn carrière. Fenerbahçe, zijn huidige club, plant de komst van Timo Werner van RB Leipzig, wat Batshuayi verder naar beneden zou duwen in de hiërarchie.

Met Edin Dzeko al voor hem en Werner potentieel in aantocht, dreigt de positie van Batshuayi bij Fenerbahçe verder gemarginaliseerd te worden.

De situatie van Werner bij Leipzig is veranderd door de indrukwekkende prestaties van Openda, waardoor Werner in januari verhuurd zal worden, met als doel zich in de kijker te spelen voor een EK-selectie.

Hoewel Manchester United en Real Madrid genoemd zijn als mogelijke bestemmingen, lijken zij geen concrete stappen te zetten om Werner te werven. Dit opent de deur voor Fenerbahçe.

Voor Batshuayi wordt de situatie nijpend. Zijn plaats bij de Rode Duivels staat op het spel. Een vertrek bij Fenerbahçe lijkt onvermijdelijk als hij zijn kansen op selectie voor het EK wil behouden.

In dit verband zijn zowel Antwerp FC als het Italiaanse Genoa FC geïnteresseerd in Batshuayi. Beide clubs voeren voorzichtige verkenningen en gesprekken, wat de Belgische spits opties geeft voor een potentieel vertrek.

Poll: Verwacht jij dat Batshuayi bij Antwerp tekent in januari?

TAGS  I  Michy Batshuayi  I  Antwerp  I  Fenerbahçe

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024