Thibaut Courtois heeft spijt bij Rode Duivels: "Misschien wel, ja"

Thibaut Courtois heeft spijt bij Rode Duivels:
Zondag 07 januari 2024 - 09:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois verliet de selectie van de Rode Duivels na de rel rond de kapiteintsband. Een tijd later liet de doelman vervolgens weten dat hij zich niet beschikbaar stelt voor het EK met de Rode Duivels.

"Ik heb misschien iets te snel een keuze gemaakt. Maar ik ben ook maar een mens met gevoelens, ik ben geen robot. Maar goed: iedereen mag zijn mening hebben. We zullen wel zien wat de toekomst brengt", zei Courtois in 'Vrede op Aarde'.

"Ik wil nog keepen voor België, maar word er niet jonger op. Ik voel dat die Europese verplaatsingen ook wegen. Meer blessures, ... Ik hoop wel dat de Duivels zover mogelijk geraken op het EK. Het WK van 2018 was misschien onze grootste kans, maar ik hoop dat we nu dichterbij succes kunnen geraken.”

"Ik denk dat veel mensen mijn blessure onderschatten", aldus nog Courtois. "Als ik slechts 80 tot 90 procent hersteld ben, lukt dat niet. Ik speel dan liever niet om dan wel klaar te zijn voor het nieuwe seizoen met Real. Ik word ook 32, dan is het belangrijk om voor jouw lichaam te zorgen.”

Poll: Hoop jij Courtois nog onder de lat te zien bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024