Alexander Blessin blikt terug op moeilijke periode: “Ik twijfelde om te stoppen!”

Alexander Blessin blikt terug op moeilijke periode: “Ik twijfelde om te stoppen!”
Zaterdag 13 januari 2024 - 18:00   I   door Redactie

Alexander Blessin heeft een moeilijke periode achter de rug. Zijn vrouw, Charlotte, kreeg in juli een ruggenmerginfarct, waardoor ze nu deels verlamd is. Nu blikt hij bij 'Het Laatste Nieuws' voor het eerst terug op deze zware periode.

Vijf maanden lang heeft Alexander Blessin sportieve hoogtepunten beleefd met Union Saint-Gilloise, maar hij heeft ook enkele persoonlijke dieptepunten gekend. Zijn vrouw, Charlotte, kreeg deze zomer te maken met een infarct, wat resulteerde in een gedeeltelijke verlamming.

“Ik twijfelde even om te stoppen als trainer,” aldus Blessin. “Het zijn heel lastige en donkere maanden geweest.” Zijn vrouw en dochters wonen nog steeds in Stuttgart, waardoor een wekelijkse trip van een zestal uur op het programma staat.

Door al deze problemen overwoog hij serieus om zijn functie bij Union op te geven: “Charlotte mocht beslissen of ik verderging of niet. Als zij de huidige situatie niet meer aankon, dan was ik gestopt.” Zijn vrouw vond echter dat hij zijn baan niet mocht opgeven en was er steevast van overtuigd dat hij moest doorgaan.
 

Poll: Wordt Union dit seizoen kampioen?

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024