El Khannouss weg bij Genk?: “Er is iets gebeurd wat mij veel pijn heeft gedaan”

El Khannouss weg bij Genk?: “Er is iets gebeurd wat mij veel pijn heeft gedaan”
Woensdag 17 januari 2024 - 22:00   I   door Redactie

Bilal El Khannouss werkt momenteel de Afrika Cup af met Marokko. Het goudhaantje van KRC Genk is felbegeerd op de transfermarkt.

El Khannous wisselde onlangs van makelaar. Zijn mama heeft die functie overgenomen en bij Het Laatste Nieuws liet ze weten waarom ze die beslissing samen genomen hebben: “Er is iets gebeurd wat mij veel pijn heeft gedaan… Op een bepaald moment had ik het gevoel dat Bilal handelswaar geworden was.”

“Hij had makelaars, maar die waren niet transparant. Het was me allemaal veel te confidentieel. Ik ben me in de zaak gaan verdiepen en heb dingen gevonden die niet in het belang van Bilal waren”, onthult ze. En ze doet haar werk duidelijk goed: “We staan met een paar clubs in contact.”

“Wie dat zijn? Dat is vertrouwelijk. Het plan is dat Bilal de stap naar het buitenland zet, al zal hij niet zomaar weggaan bij Genk. Het is zeker niet zo dat het per se een grote club moet zijn”, gaat ze verder. Ze heeft dan ook een duidelijke prioriteit: “Het gaat ons echt om het project.”

Marokko

Het is voor El Khannouss namelijk vooral belangrijk dat de bondscoach van Marokko hem blijft oproepen: “Speelminuten primeren. Spanje, Duitsland? We kijken naar waar hij zich het best kan ontwikkelen. Zijn plaats in de selectie van Marokko is hem dierbaar. Om die te behouden, moet hij spelen.” Deze zomer lijkt de spelverdeler dus echt te gaan vertrekken bij de Limburgers.

Poll: Wanneer zal El Khanouss KRC Genk verlaten?

TAGS  I  KRC Genk  I  Marokko

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024