Frank Raes: "Stop met die bashing!"

Frank Raes:
Vrijdag 21 april 2017 - 10:45   I   door Redactie

Frank Raes is duidelijk een fan van Cristiano Ronaldo. De commentator van Sporza vindt dan ook dat de kritiek op de Portugees van Real Madrid mag stoppen.

"Cristiano wordt gesignaleerd met prachtige vrouwen, toch duiken telkens weer de geruchten op dat hij een gay-relatie heeft met een Marokkaanse kickbokser. Vorige week werd hij dan weer genoemd in een vermeende ­verkrachtingszaak. Telkens weer is Ronaldo de pineut. Van arrogante ijdeltuit over circusattractie tot net geen dorpsidioot", aldus Raes in zijn column in Het Nieuwsblad.

"De Ronaldo-bashing mag stoppen en misschien is het aangewezen om Ronaldo eens niet te beoordelen op zijn aan narcisme grenzende pronkzucht. Zoals we Radja Nainggolan niet enkel op zijn tattoos moeten afrekenen, Fellaini niet enkel op zijn kapsel, Carl Hoefkens op de boezem van zijn vrouw of John Terry op zijn buitenechtelijke relaties."

"Boeiender is de vaststelling dat Ronaldo als voetballer veranderd is en zich clever aanpast aan de lichte sleet waar zelfs zíjn bionische lijf aan onderhevig is. Hij beseft dat zijn snelheid lichtjes afbot, hij verdedigt almaar minder mee, gaat alleen in duels die hij kan winnen. In zijn beginperiode bij Real was Ronaldo nog een flukse linkerwinger, die geregeld opdook in de ­zestienmeter. Nu is hij een echte diepe spits geworden die nog wel graag van links vertrekt, maar almaar meer resideert in de zestienmeter, afwacht om toe te slaan."

TAGS  I  raes  I   ronaldo

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024