Vanaken: "Genk is daarmee vanaf minuut één begonnen, jammer"

Vanaken:
Zondag 06 november 2016 - 19:23   I  

In de topper tussen Club Brugge en RC Genk werd het uiteindelijk 1-1. Hans Vanaken had achteraf weinig goede woorden over voor het Genkse spel.

 “Er wou vandaag maar één ploeg voetballen en één ploeg wou dat zo goed mogelijk afbreken door tijd te winnen en fouten te maken. Daar zijn ze vandaag in geslaagd”, zei hij bij Sporza.

“Beide ploegen hadden balbezit, maar kwamen niet tot grote kansen. Genk is vanaf minuut één begonnen met tijd te winnen en dat is jammer. Daar wordt ook weinig tegen gedaan, ze doen het een hele wedstrijd en pas in de 75e minuut krijgt hun doelman geel. Dat zijn dingen die de voetballende ploeg benadelen.”

“Wij proberen iets te laten zien en dat wordt zo tegengehouden. We kunnen onszelf vandaag niks verwijten, we probeerden openingen te zoeken, wat na de 0-1 nog moeilijker werd. Uiteindelijk viel de 1-1 en dat was toch wel een bevrijding. Jammer genoeg viel die kopbal van Wesley niet binnen, Maar we groeien naar een beter niveau waardoor het geluk binnenkort wel aan onze kant zal staan.”

TAGS  I  Hans Vanaken  I   RC Genk  I   Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024