Tranen bij Arthur Vermeeren: 'Tedesco hakt knoop door omtrent EK-selectie'

Tranen bij Arthur Vermeeren: 'Tedesco hakt knoop door omtrent EK-selectie'
Maandag 12 februari 2024 - 17:00   I   door Redactie

Het Atlético Madrid van Arthur Vermeeren wist afgelopen weekend niet te winnen tegen Sevilla. Vermeeren kreeg echter wederom geen speelminuten en moest vanaf de bank toekijken hoe Atletico kostbare punten verspeelde.

De Spaanse competitie lijkt zich op te maken voor een nieuwe landstitel van Real Madrid. Zij versloegen revelatie Girona, dat nu al op 5 punten van Real staat. Daags nadien liep ook rivaal Barcelona puntenverlies op, en ook Vermeeren en Atletico wisten niet te winnen.

Atlético Madrid ging met 1-0 onderuit op het veld van Sevilla. Deze nederlaag werd echter nog wat erger, want zo zag Vermeeren hoe zijn ploeggenoot, Alvaro Morata, met een zware knieblessure het veld moest verlaten.

Coach Diego Simeone dreigt zo zijn titularis een tijdje kwijt te zijn en zal dus met oplossingen moeten komen. Ondertussen laat hij echter Arthur Vermeeren nog steeds links liggen. Zondag zat de jonge Belg weer in de wedstrijdkern, maar andermaal kwam hij niet van de bank.

Zo is zijn transfer voorlopig niet echt een succes: Vermeeren mocht slechts één wedstrijd starten, waarbij hij bij de rust al werd vervangen. Simeone is echter bekend met zijn manier van werken, waarbij hij jonge en veelbelovende spelers geleidelijk in het team integreert. 

Dat Vermeeren amper speelminuten krijgt, is niet zo’n goed nieuws, zeker met het oog op het EK van komende zomer, dat plaatsvindt in Duitsland.

Poll: Moet Tedesco Arthur Vermeeren meenemen naar het EK?

TAGS  I  Arthur Vermeeren  I  Atlético Madrid

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024