Club Brugge heeft reden tot klagen over ref Lardot: "Echt heel bizar wat hij deed"

Club Brugge heeft reden tot klagen over ref Lardot:
Maandag 19 februari 2024 - 14:00   I   door Redactie

Er was wel wat onvrede over de arbitrage tijdens de Brugse derby tussen Cercle en Club. René Vandereycken heeft ook weinig goeds over voor scheidsrechter Jonathan Lardot.

“De scheidsrechter was niet de hoofdschuldige van die slechte match, maar hij was wel mee verantwoordelijk", is Vandereycken streng in Het Nieuwsblad.

"Hij liet veel te veel toe. 44 minuten lang weigerde hij om nog maar aan een gele kaart te denken. Daardoor kregen we steeds meer duels, want de verdedigers konden elk duel met dezelfde intensiteit aangaan."

"De prestatie van Jonathan Lardot vond ik dus even erg als die van de twee ploegen. Pas op, de rode kaart voor Thiago was volkomen terecht. Een arm laten wapperen in een luchtduel: dat is geen natuurlijke beweging en dus geel."

"Maar die tweede gele kaart had hij al eerder moeten krijgen, toen hij doorging op de keeper, eerst rood kreeg en na de VAR-interventie niks meer", stelt de oud-bondscoach.

"En ook de spelers van Cercle hadden moeten worden bestraft. Dat er van het trio Daland, Popovic, Van der Bruggen niemand geel kreeg, terwijl ze zoveel fouten maakten, is echt bizar."

Poll: Vond jij Lardot ook slecht fluiten?

TAGS  I  René Vandereycken  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024