Olivier Deschacht kondigt nieuwe relatie aan: "Ik was op zoek naar iets anders!"

Olivier Deschacht kondigt nieuwe relatie aan:
Zaterdag 24 februari 2024 - 13:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht en Pauline Slangen gaan na een romance van een half jaar verder als vrienden. Dat maakte Olivier Deschacht deze ochtend bij Joe bekend.

Olivier Deschacht en Pauline Slangen maken komaf met de geruchten omtrent een relatie. De twee gingen heel vaak met elkaar om, gingen samen op reis, en werden vaak samen in het openbaar gezien. Echter, in het radioprogramma 'JOE Le Taxi' maakte Deschacht bekend dat de twee als vrienden verder zullen gaan.

"We zijn een korte periode heel close geweest," bevestigde Olivier vandaag bij Ann Van Elsen in haar radioprogramma 'JOE Le Taxi'. "Pauline is een prachtig meisje met een fantastische stem. Echt een supertalent, maar onze doelen waren totaal verschillend en de leeftijd tussen ons was ook een probleem, ook voor haar omgeving. Uiteindelijk is dat begrijpelijk. Daarom is het misschien beter dat we gewoon vrienden gebleven zijn."

Als het van Olivier afhangt, zal een nieuwe vriendin niet snel op zich laten wachten. "Ik ben niet graag alleen. Na elke relatiebreuk ben ik op zoek naar iets anders," onthult hij in 'JOE Le Taxi'. Al zal hij het daten in de toekomst anders aanpakken dan bij Pauline. "Vanaf date één zal ik over mijn kinderen spreken, welke week ze bij mij zijn en wat ik allemaal voor hen doe. Een les die ik geleerd heb, want plots na een paar maanden verschieten ze van mijn kinderen en da’s wel moeilijk en zwaar. Ik heb dat een beetje onderschat."
 

Poll: Begrijp je waarom Olivier Deschacht en Pauline Slangen geen relatie begonnen?

TAGS  I  Olivier Deschacht  I  Pauline Slangen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024