Transferbom: 'Kevin De Bruyne flirt met overstap naar deze opvallende club!'

Transferbom: 'Kevin De Bruyne flirt met overstap naar deze opvallende club!'
Zaterdag 24 februari 2024 - 12:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is bezig aan zijn laatste contractjaar bij Manchester City. De Citizens zullen echter steenhard hun best moeten doen om hem in Manchester te houden, aangezien enkele topclubs concrete interesse in hem tonen.

De Bruyne zag zijn eerste seizoenshelft volledig in rook opgaan door een zware blessure. Bij zijn terugkeer haalde de Rode Duivel echter meteen een uitmuntend niveau en was hij in mum van tijd weer de draaischijf in het elftal van Pep Guardiola.

Bij de Engelse topclub groeide De Bruyne uit tot een van de beste middenvelders ter wereld. Zo kroonde hij zich al vier keer tot assist-koning in de Premier League, en werd hij ook twee keer verkozen tot 'Speler van het Jaar' door de spelersvakbond PFA.

De Bruyne wordt straks echter al 33, en zijn contract loopt eind volgend seizoen af. Voorlopig lijkt City echter niet van plan om hem snel aan de kant te schuiven, maar mogelijk wordt de Engelse kampioen daar alsnog toe gedwongen. Zo zouden enkele Saoedische clubs concrete interesse tonen.

Afgelopen zomer kon De Bruyne al rekenen op interesse uit Saudi-Arabië. Volgens ‘The Times’ willen clubs uit de steenrijke Golfstaat komende zomer een nieuwe poging wagen. Zo zouden Al-Ittihad, Al-Ahli, Al-Nassr en Al-Hilal concreet zijn. Het valt echter te betwijfelen of De Bruyne openstaat voor een overstap naar een van deze clubs.
 

Poll: Zie je Kevin De Bruyne in Saoedi-Arabië spelen?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024