Ivan Leko vol vertrouwen: "Union overklassen is haalbaar als we dat doen!"

Ivan Leko vol vertrouwen:
Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00   I   door Redactie

Aanstaande zondag staat Standard voor een loodzware confrontatie in en tegen Union. De huidige koploper heeft onlangs echter veel energie gestoken in de wedstrijd tegen Frankfurt, maar volgens Leko zal dit weinig invloed hebben.

"Vermoeidheid? Het is niet de eerste keer dat ze na een Europese wedstrijd spelen en vaak winnen ze daarna. Complimenten aan hen, maar wij zijn vastbesloten om te winnen en zullen ons uiterste best doen. We laten ons niet afleiden door wat zij doen, we richten ons volledig op ons eigen spel," zegt Leko. Hij blikt ook vooruit naar de tactiek van Standard en hoe ze Union mogelijk kunnen ontregelen.

"Onze mentaliteit en instelling zijn cruciaal, elke reactie telt. Als we denken dat het moeilijk zal zijn, kunnen we beter thuisblijven. We moeten de tegenstander respecteren, maar ook hun zwakke punten aanvallen. Die zijn er. Ik hoop dat we deze keer 95 minuten lang ons beste spel kunnen laten zien," voegt Leko toe.

Het blijft afwachten of Standard morgen tegen Union een sterke prestatie kan neerzetten en zo weer wat steviger in de 'veilige zone' staat.


 

Poll: Wint Standard zondag tegen Union?

TAGS  I  Ivan Leko  I  Standard  I  Union

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024