'Zij zijn de oorzaak van de slechte resultaten bij Club Brugge'

'Zij zijn de oorzaak van de slechte resultaten bij Club Brugge'
Maandag 26 februari 2024 - 20:00   I   door Redactie

De jacht van Club Brugge op een 19de landstitel lijkt dit seizoen een onmogelijke opgave na een recente nederlaag tegen Anderlecht, waardoor de kloof met koploper Union SG oploopt tot 20 punten.

Ondanks eerdere successen met drie opeenvolgende titels, belandde de club vorig seizoen op een teleurstellende vierde plaats, het slechtste resultaat sinds 2011.

In een poging het tij te keren, haalde Club Ronny Deila binnen als nieuwe coach en voerde versterkingen door, wat resulteerde in een solide start en hoopvolle campagnes in de Croky Cup en Conference League.

Echter, de competitieresultaten vielen tegen, met een teleurstellende 5 op 15 in de recente wedstrijden. De tactische keuzes van Deila en een overschatting van de selectiekwaliteit, samen met het uitblijven van cruciale wintertransfers, zoals geen vervanging voor Tajon Buchanan, hebben bijgedragen aan de huidige crisis.

Het gebrek aan versterkingen in januari wordt nu gezien als een kostbare fout, volgens Het Nieuwsblad. Daarmee wordt met een beschuldigende vinger gewezen naar het Brugse bestuur.

Poll: Vind jij ook dat het bestuur hier schuld aan heeft?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024