Anderlecht-eigenaar Marc Coucke bekent: "Ik pleit schuldig, ik heb dat gekocht"

Anderlecht-eigenaar Marc Coucke bekent:
Woensdag 28 februari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Marc Coucke is al een hele tijd gelukkig met zijn vrouw Nathalie Baeten. De eigenaar van Anderlecht moest wel erg veel moeite doen om haar te veroveren.

“Ze is voor mij gevallen, na de nodige moeite”, vertelde Coucke in 'James, De Musical'. “Ik heb voor haar moeten vechten, maar ze was meer dan de moeite waard.”

“Nathalie studeerde er farmacie en ik was met Omega Pharma hoofdsponsor van de studenten. En als sponsor ben je soms wel verplicht om eens naar activiteiten te gaan. Bij een van die activiteiten zag ik deze fantastische jongedame”

De twee werden een koppel, maar toen Nathalie stage moest doen leek ze terug te keren naar Maaseik. "Heel veel studenten farmacie hebben een mama of papa met een apotheek in de buurt. Ik denk dat je in Gent zo’n twintig apotheken had voor zo’n zestig studenten", klinkt het.

"Dus ik had niet veel kans om in Gent stage te kunnen lopen”, herinnert de Limburgse zich. “Dus had ik zoiets van: ik ga terug naar Maaseik en ik ga daar een halfjaar mijn stage doen.”

Marc Coucke had echter de oplossing gevonden. "Ik heb toen twee apotheken gekocht, waarvan één in Gent. Ik pleit schuldig”, lacht Marc. “Maar geef toe: het was een efficiënte manier.”

Poll: Ben jij blij met Coucke bij Anderlecht?

TAGS  I  Marc Coucke  I  Nathalie Baeten

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024