Union-fans weten het zeker: “Daarom verloren we van Fenerbahçe!"

Union-fans weten het zeker: “Daarom verloren we van Fenerbahçe!
Donderdag 07 maart 2024 - 22:57   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Union en Fenerbahçe werd zojuist afgefloten. Het werd 0-3 in het voordeel van Fenerbahçe, en de Union-fans zijn niet bepaald te spreken over deze uitslag.

Batshuayi bracht Fenerbahçe al vroeg in de eerste helft op voorsprong. Met zijn doelpunt bouwde hij al snel mee aan een ruime zege van Fenerbahçe. Union staat nu echter voor een loodzware opdracht, aangezien het zal moeten proberen om in de heksenketel van Fenerbahçe het tij te keren.

Nadat het laatste fluitsignaal weerklonk, was er ook heel wat frustratie onder de Union-supporters. Zo wijst een toeschouwer het verlies toe aan het feit dat het stadion vol zat met Fenerbahçe-supporters. Hij is niet de enige supporter die dit hekelt; hij deelt deze frustratie zo met tal van andere fans.

Daarnaast zagen de fans ook een 'ontzettend zwakke' Gustaf Nilsson en uitten ze massaal hun kritiek op het platform 'X'. Het wordt afwachten of Union volgende week een betere prestatie op de mat kan zetten, en nog een eventuele stunt op de mat kan brengen. Het belooft alvast een ontzettend zware opdracht te worden, zeker in het vurige Şükrü Saracoğlustadion.
 

Poll: Kan Union het tij nog keren?

TAGS  I  Union  I  Fenerbahçe  I  Gustaf Nilsson

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024