Sensationeel: 'Ajax wil uitpakken met déze absolute toptrainer'

Sensationeel: 'Ajax wil uitpakken met déze absolute toptrainer'
Woensdag 03 april 2024 - 07:00   I   door Redactie

Krijgen we volgend seizoen een absolute topcoach bij Ajax? Er is namelijk een wel zeer opmerkelijk gerucht vanuit Spanje.

Volgens Diario SPORT heeft Ajax interesse getoond in Barcelona-legende Xavi Hernández als mogelijke nieuwe trainer. Met het vertrek van John van 't Schip als hoofdtrainer bij Ajax in het vooruitzicht, zijn er al verschillende namen genoemd als mogelijke opvolgers, waaronder Frank de Boer, Pascal Jansen, Pepijn Lijnders en Dick Schreuder.

Xavi's naam is echter nog niet eerder naar voren gekomen, maar SPORT beweert dat hij nu op de radar staat van de Amsterdamse club. Hoewel er tot nu toe alleen informeel contact zou zijn geweest, beschouwt SPORT Xavi als een mogelijke verlosser voor Ajax in een tijd van crisis.

Xavi heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen een sabbatical wil nemen van het trainerschap bij Barcelona, maar het blijft de vraag of Ajax hem kan overhalen zijn plannen te wijzigen. Barcelona heeft echter nog hoop Xavi te behouden voor een langer verblijf in Camp Nou.

Poll: Zou jij Xavi een goeie coach voor Ajax vinden?

TAGS  I  Ajax  I  Barcelona  I  Xavi  I  v24

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024