'Real Madrid hakt na alle blessurezorgen knoop door over toekomst van Courtois'

'Real Madrid hakt na alle blessurezorgen knoop door over toekomst van Courtois'
Zaterdag 06 april 2024 - 19:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois ligt al een heel seizoen in de lappenmand. Eens hij van de ene blessure bijna hersteld was, kreeg hij problemen aan de andere knie. Intussen heeft Real een beslissing genomen over de toekomst van de doelman.

Courtois heeft een cruciale update gegeven over zijn knieblessure, die hij onlangs opliep tijdens een training bij Real Madrid. De Belgische doelman scheurde zijn meniscus aan zijn rechterknie en onderging met succes een operatie, zo meldde de club. Courtois werd naar verwachting minstens anderhalve maand buitenspel gezet, wat betekende dat zijn seizoen mogelijk ten einde is en dat hij het EK moet missen.

Echter, Courtois zelf heeft nu gemeld dat zijn herstel goed verloopt. Hij zou eind deze maand weer met de groepstraining kunnen beginnen, aldus transferexpert Fabrizio Romano. Ondanks het herstelproces rekent Real Madrid nog steeds volop op Courtois voor het komende seizoen. Hoewel de club geïnteresseerd is om door te gaan met tweede doelman Andriy Lunin, behoudt Real Madrid volgens Romano 100% vertrouwen in Courtois.

Poll: Denk jij dat Courtois zijn niveau van weleer zal halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Thibaut Courtois

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024