Spelers van Verbroedering Geel versturen heel duidelijk signaal naar de supporters

Spelers van Verbroedering Geel versturen heel duidelijk signaal naar de supporters
Dinsdag 09 april 2024 - 13:00   I   door Redactie

Verbroedering Geel speelde zondag 0-0 gelijk op het veld van Berg en Dal. Daardoor blijft Geel in de running voor een eindrondeticket.

Geel speelde gelijk op het veld van de nummer twee. Met een man meer slaagde het er wel in de tweede helft niet in om dat helemaal uit te buiten. Toch waren de fans niet ontevreden na afloop van de wedstrijd.

De laatste weken waren er twijfels bij de supporters (en ook bij het bestuur) of alle spelers er nog wel voor wilden gaan in de laatste fase van het seizoen. Wilde iedereen nog wel de eindronde spelen en een eventuele promotie. Heel wat spelers gaan volgend seizoen immers elders spelen.

Er werd intern aan de alarmbel getrokken en het antwoord van de groep mocht er zijn. De spelers van Geel toonden véél inzet in Berg en Dal. Voetbaltechnisch was het niet altijd even mooi, maar de wil om de eindronde te halen was duidelijk bij iedereen aanwezig. 

Volgende zaterdag speelt Geel op het veld van Wellen, de nummer vijf. Het is een rechtstresk duel voor een eindrondeticket. Tonen daar de spelers dezelfde grinta als zondag?

Poll: Haalt Geel volgens jou nog de eindronde?

TAGS  I  Verbroedering Geel

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024