Grote naam bij Rode Duivels kondigt aan: "Ik ga niet mee naar het EK"

Grote naam bij Rode Duivels kondigt aan:
Woensdag 10 april 2024 - 20:00   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen in juni het EK in Duitsland. Dat zal gebeuren zonder Hans Vanaken. De middenvelder van Club Brugge beseft dat hij er niet bij zal zijn.

In de voorbije selecties van bondscoach Domenico Tedesco was het zoeken naar de naam van Hans Vanaken, maar die werd niet gevonden. De middenvelder van Club Brugge werd niet geselecteerd, ondanks dat veel waarnemers vonden dat hij er wel bij mocht zijn.

Niet dus. “Je hebt geen invloed op de keuzes van de bondscoach", laat Vanaken optekenen in Het Nieuwsblad. "Je hebt het niet in de hand. Ik heb het gevoel dat ik nog iets zou kunnen bijbrengen, ik ben anders dan de andere middenvelders bij de Rode Duivels, maar ik moet geen rekening houden met het EK, zo realistisch ben ik wel. Ik zou mijn vakantie voor de zomer al kunnen boeken.”

“Domenico Tedesco is altijd heel correct geweest met mij", benadrukt de tweevoudige Gouden Schoen. "Hij heeft me meermaals gebeld om zijn beslissingen te duiden. Dat apprecieerde ik wel. Ik hoop dat we het goed doen op het EK.”

Poll: Had jij Vanaken mee naar het EK genomen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Hans Vanaken

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024