Hans Vanaken heeft een opvallende mening over Igor Thiago: "Waanzinnig veel geld"

Hans Vanaken heeft een opvallende mening over Igor Thiago:
Donderdag 11 april 2024 - 10:00   I   door Redactie

Hans Vanaken was tegen Anderlecht geblesseerd. Hij zal hoogstwaarschijnlijk fit geraken voor de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK. Hij heeft in een interview met Het Nieuwsblad zijn oordeel gegeven over de transfer van Igor Thiago.

In een interview beantwoordde hij enkele stellingen over Club Brugge. Ook de Braziliaanse spits Igor Thiago komt aan bod die volgende zomer voor 37 miljoen euro naar het Engelse Brentford trekt. "37 miljoen euro, dat is natuurlijk waanzinnig veel geld", zegt Vanaken.

Volgens Vanaken heeft de spits enorm veel kwaliteiten omdat hij de hele tijd loopt en goed de bal kan bijhouden. Daarom begrijpt hij wel dat Brentford kwam aankloppen. 

De aanvoerder van Club Brugge schrikt er niet meer van. "Toen ik tien jaar geleden van Lokeren naar Club Brugge trok voor 8 miljoen euro, vond iedereen dit belachelijk.", zegt Vanaken in het interview met Het Nieuwsblad. Hij beseft wel dat clubs heel wat miljoenen op tafel moeten leggen om Vanaken te kunnen kopen. 

In het verleden was er heel wat interesse voor de Belgische middenvelder, maar Club Brugge vroeg een te hoog bedrag. "Ik had het smerig kunnen spelen door me ziek te melden, maar daarvoor voel ik me hier te goed", gaat Vanaken verder.

Poll: Gaat Igor Thiago slagen in de Premier League?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024