'Club krijgt vlak voor confrontatie met PAOK deze gigantische domper te verwerken'

'Club krijgt vlak voor confrontatie met PAOK deze gigantische domper te verwerken'
Donderdag 11 april 2024 - 18:00   I   door Redactie

Vanavond om 21u gaat de wedstrijd tussen Club Brugge en PAOK van start. Voor beide teams een grote opportuniteit om Europese glorie te realiseren. Zo staat er namelijk, voor het team dat over 2 wedstrijden aan het langste eind trekt, een plekje in de halve finale op het spel. Daar kruisen de wegen met ofwel Fiornentina, ofwel Viktoria Pilsen.

Voor Club Brugge is het al lang geleden dat het nog zo ver geraakte op een Europees toernooi. Via deze weg kan het ook nog wat van het ietswat teleurstellende seizoen maken. Eerst staat dus het Griekse PAOK op het menu. Een haalbare kaart, zeker op papier en in theorie.

Vanavond zal blauw-zwart met het sterkst mogelijke elftal aan de aftrap willen komen. Dat zal echter zonder drie belangrijke sleutelspelers zijn, zo ontbraken volgens Het Laatste Nieuws Skov Olsen, Odoi en Nielsen op de meest recente training. Die laatste was afgelopen weekend echter van de partij tegen Anderlecht, maar moest tijdens die wedstrijd na ruim een half uur spelen de strijd staken.

Simon Mignolet en Hans Vanaken, die afgelopen weekend ontbraken in de selectie, zijn in principe terug speelklaar. Het wordt dus afwachten met welke elf namen Nicky Hayen het veld betreedt.

Het is voor Club Brugge de eerste Europese kwartfinale sinds 2015. Toen werd het uitgeschakeld door het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk, dat uiteindelijk werd uitgeschakeld in de finale door het Spaanse Sevilla. In 2020 hield die club echter op met bestaan.

Het wordt afwachten of Club Brugge vanavond wat kan doen tegen het Griekse PAOK Saloniki. Het belooft alvast een spannende en amusante wedstrijd te worden!

Poll: Wint Club Brugge vanavond tegen PAOK?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK  I  UECL

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024