Charles de Ketelaere komt met verrassend nieuws: "Straks teken ik bij die club!"

Charles de Ketelaere komt met verrassend nieuws:
Donderdag 11 april 2024 - 19:00   I   door Redactie

14-voudig international Charles de Ketelaere kent een prima seizoen bij het Italiaanse Atalanta Bergamo. Hij kan rekenen op heel wat interesse van buitenlandse topclubs en schepte in een recent interview duidelijkheid over hoe hij zelf zijn toekomst ziet.

Momenteel wordt De Ketelaere door AC Milan uitgeleend aan Atalanta Bergamo. Hij maakt er na zijn teleurstellende eerste seizoen opnieuw het mooie weer. Daardoor kan hij ook rekenen op heel wat interesse van de Europese top, maar De Ketelaere gaf in een recent interview aan zich goed te voelen bij Atalanta en dus openstaan om na dit seizoen de definitieve overstap richting de Italiaanse subtopper te maken.

"Ik voel me hier zeer goed in mijn vel. Ik zou graag blijven. Ook omdat ik hier nog niet uitgespeeld ben na één seizoen. Ik kan nog een aantal mooie stappen zetten. Het zou dan ook zeker niet slecht zijn mocht ik hier nog een paar seizoenen kunnen blijven," vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

Atalanta heeft een aankoopoptie van zo’n 23 miljoen euro, maar tot dusver kwam er dus nog geen witte rook naar buiten.

De Ketelaere kent, zoals eerder aangegeven, een prima seizoen bij Atalanta. De jonge international wist reeds 10 keer het net te vinden en 7 assists af te leveren. Het wordt afwachten of hij deze goede vorm weet door te trekken en zo in grote lijn verder weet te evolueren.

Poll: Moet De Ketelaere de definitieve overgang naar Atalanta maken?

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  Atalanta  I  Rode Duivels

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024